HABIS SINI - NAIM DANIEL

Production credit :
Produced by Mas Dewangga
Composer: Naim Daniel, Joe Flizzow, SonaOne, Mas Dewangga, Firdaus Rahmat

Author: Naim Daniel, Joe Flizzow, Mas Dewangga, Firdaus Rahmat

Arranger: Mas Dewangga

Additional Arrangements by: SonaOne

Flute: Naim Daniel
Mixing Engineer: Chris Anthens

'Habis Sini mengisahkan tentang bagaimana dalam kehidupan seharian kita akan bertemu
dengan manusia yang leka dengan menyebarkan aib orang lain sedangkan dirinya sendiri
masih penuh dengan cela.'

LYRICS

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi

method aku solid panggil aku beto
gerak laju in frame masih slowmo
kawal kau dalam arahan call me joko
1 pagi masih ganteng dalam studio

ada hari kau flight mode
ada hari kau lay low
ada hari kau no no
ada hari kau solo

ku mahu kau dengan aku sama sama
janji dua macam ramlee and saloma
minta masa aku bagi lebih masa
apa citer aku takde depan mata

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi

Flizzow don teflon
Lower east side minggu fashion
Shawty get your dress on
Takde sebab untuk stress
Pick it up from
where we left off
I’m just trying to be a billionaire
Cuba lihat stats cuba check silverware
Yolo tapi life ain’t fair
Jadi aku hidup macam hari-hari saturday
Dan pasti kau kan rinduku di pagi hari
Setelah ribut mungkinkan ada pelangi
Di cirrostratus cuba lihat ku berlari
Selagi ada nadi di setiap kapilari
Arteri Artileri mindaku senjata
Olahan kata-kata anugerah bak permata
Jadi tiba masa akukan membisu
Tiada janji palsu lagi untukmu

Menipu untuk mu sayang
Menipu untuk mu pulang
Tak perlu bekas gincu
Tak perlu salahkan aku
Hati luka tak pernah ku lupa
Tamat cerita ini
Kau akan aku ganti
Tak perlu kau nanti lama-lama lagi
Yang sudah berlalu biar pergi biar habis sini

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi